Medya, Kültür, Toplum Buluşmaları, sinemanın geleceğini tartışıyor

Sinema ekonomide ve istihdamda katma değeri yüksek dev bir sektör olarak karşımızda duruyor ve sektörü nitelik açısından geliştirecek etkinlikler sektörü pek çok açıdan destekliyor.
Medya, Kültür, Toplum Buluşmaları, sinemanın geleceğini tartışıyor

Anne ben gazeteci miyim? platformu da dev sinema sektörüne farklı bir açıdan bakmak için "Medya, Kültür, Toplum Buluşmaları" adını verdiği etkinlik dizisinin ikinci buluşmasına hazırlanıyor.


SİNEMA SEKTÖRÜNDE ANA AKIM VE BAĞIMSIZ

Platformda Ayla, Müslüm, Türk İşi Dondurma gibi gişe rekortmeni başarılı filmlerin yönetmeni Can Ulkay ve Baskın, House Wife, Peri filmleriyle dikkat çeken genç yönetmen Can Evrenol ile ana akım ve bağımsız sinemayı tartışmaya açarak, söktöre açılım sağlayacak. Etkinliğin moderatörlüğünü ise gazeteci Ali Demirtaş üstlenecek.

BULUŞMA KADIKÖY'DE GERÇEKLEŞECEK

Medya, Kültür, Toplum Buluşmaları adını verdiği etkinlik dizisinin ikincisini 22 Şubat Cumartesi günü saat 18.00’de Tasarım Atölyesi Kadıköy’de gerçekleşiyor.

"FESTİVAL FİLMLERİNİN GİŞEDEKİ KARŞILIĞI SORUSU"

Buluşmada “Ana akım sinema ile bağımsız sinema nasıl ayrılır, bu ayrımın ölçütleri ve film festivalleri ile gişedeki karşılığı nedir, festivalde gösterilen veya yarışan her film bağımsız sinema örneği midir?” soruları üzerine şekillenecek.


Etkinlik ücretsiz olarak düzenleniyor.

Fotoğraf: AA