Gıda güvenliği için şikayetler WhatsApp hattından

Tarım ve Orman bakanlığı gıda güvenliği için kamuoyunun da desteğini almak adına, teknolojiden yararlanarak bir WhatsApp hattı açtı.
Gıda güvenliği için şikayetler WhatsApp hattından

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, artan şikayetlere dur demek için yaptığı çalışmalarda halktan destek almak adına, Alo 174'ün yanında bir WhatsApp servisi de açtıklarını duyurdu.


ALO 174'E YARDIMCI BİR İLETİŞİM HATTI DAHA

Bergama Belediyesi'ni ziyareti sırasında konu ile ilgili bilgi veren Bakan Pakdemirli, gıda güvenliğini çok önem verdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Alo 174 Gıda Hattı'mız var. Tüm vatandaşlarımız bir telefonla arayıp şikayette bulunabiliyorlar. Biz şikayet ettikleri gıdalardan numuneler alıp sonuçlandırıp 2 gün içinde onlara geri dönüş yapıyorduk. Bilgi ve iletişim çağındayız. Alo 174'ü bazen arkadaşlar aramaktan imtina edebiliyorlar. Biz de Alo 174'ün yanında bir sevris daha açalım dedik, bunun da adı WhatsApp servisi. 05011740174'e herhangi bir gıda ile ilgili konuda şikayetinizi bildirebilirsiniz. Bu gerek marketlerde olsun, herhangi bir vatandaşımızın ne şikayeti varsa bu numara üzerinden iletebilir. Biz gerekli incelemeleri yapıp cevap veriyor olacağız."