10 yıl önce bugün neler oldu?

10 yıl önce bugün dünyada ve Türkiye’de gerçekleşen olayları sizler için derledik
10 yıl önce bugün neler oldu?

10 yıl önce bugün dünyada ve Türkiye’de gerçekleşen olayları sizler için derledik.ANTALYA’DA MEKKE’NİN FETHİ KUTLANDIAnadolu Gençlik Derneği (AGD) Mekke’nin fethinin 1380’inci yılını düzenlediği gece ile kutladı.Erdal Öner Kepez Arena Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte katılımcılara Kuran-ı Kerim ziyafeti verildi.


KOSOVA’DA KAYIP YAKINLARI BİR ARAYA GELDİKosova savaşının olduğu 1998-1999 yıllarında kayıplara karışan kişilerin yakınları Kosova Meclis Binası önünde toplandı.

Kayıp yakınları, 2 bin kayıp kişi hakkında durumun aydınlatılması için seslerini duyurmaya çalıştı.Acılı anneler, Meclis Binası önündeki parmaklıklarda asılı bulunan kayıpların fotoğraflarına bakarak gözyaşı dökerken 12 yıldır kayıp kişiler konusunda bilgi alamadıklarını ve bu sorununun aydınlatılmasını istedi.OKUL MÜDÜRÜ EVLERE BASKIN YAPIP TV’LERİ KAPATTIGaziantep’te aile iletişimini veli toplantılarıyla sağlayamayan okul müdürü ve öğretmenler bu kez evlere baskın yapıp televizyonları kapattı.

Ülgen Konukoğlu Lisesi Okul müdürü Ziya Demir, ’Ailemle 1 Saat’ projesi ile öğrencilerin derslerinde daha başarılı olacaklarını ve aileleri ile iletişimlerini koparmayacaklarını vurguladı..