Özhaseki'den Ankara'ya yüzlerce proje sözü

Ekonomi | 01.01.2019 - 16:48:46
ABONE OL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Ankara ilçe başkan adaylarını açıkladı. AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Mehmet Özhaseki'nin adı açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde Ankara'nın ilçelerinden aday olacak belediye başkanlarının isimlerinin açıklandığı aday tanıtım töreninde konuştu.

Ankara'ya yapılacak hizmetlerde Ankara'da hizmet eden belediye başkanlarının daima yanında olacağını söyleyen Erdoğan, “Ankara'yı adaylarımıza, adaylarımızı da Ankaralılara emanet ediyoruz. AK Parti kurulduğu günden beri her an seçime hazır olan partidir. Seçim dönemlerinde sadece milletimizin karşısına çıkartacağımız adayların isimlerini belirliyoruz. Milletin gönlünde yeri olmayan, ilçesinde, ilinde karşılığı bulunmayan kimsenin AK Parti listelerine girebilmesi mümkün değildir” şeklinde konuştu.

11 ANA BAŞLIK ALTINDA YÜZLERCE PROJE

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, “Projelerimizi Perşembe günü kamuoyu ile paylaşacağız. 11 ana başlık altında yüzlerce proje ve hizmet. Hepsi de insanımıza dokunan çalışmalar” dedi.

İşte Ankara ilçe başkan adayları:

 

ANKARA'DA 3 İLÇE MHP'DE

AK Parti Cumhur İttifakı kapsamında 3 ilçede aday göstermeyerek MHP adayını destekleyecek.

 

Çiftçiye yüzde 70 hibeli gübre desteği

Sektör temsilcilerinden Tarım Kanunu’nda yapılan değişikliklere destek

İZENERJİ ve İZELMAN’da grev çanları çalıyor

Kokuroğlu: “Araç alım satımlarında ekonominin çarklarının döndüğünü hissedebiliyoruz”

ATSO’dan üye aidatlarına af kararı

ABONE OL